Zo werkt het

Bij de start van een FreshFolds abonnement ontvang je een gratis familie waszak. In een volle waszak past 6kg, 12kg of 24kg aan wasgoed. Jij geeft aan hoe vaak wij langs moeten komen om deze op te halen en te bezorgen en jij hoeft nooit meer aan de was te denken. Een abonnement kan elk moment worden gepauzeerd of geannuleerd.

  • Gratis ophalen & bezorgen

    Het ophalen en bezorgen van je waszak is helemaal gratis.

  • Vast rooster

    Je hoeft geen losse pickups meer in te plannen. Bij een abonnement worden pickups op vaste dagen herhaald.

  • Gratis pauzeren en opzeggen

    Ga je een weekje weg? Geen probleem. Je hebt de volledige controle over je eigen rooster.

Hoeveel was past er in een waszak?

In een kleine waszak past 6kg aan wasgoed, in een grote waszak past 12kg aan wasgoed en in een familie waszak past 24kg aan wasgoed.

Wat stop ik in een waszak?

Alles wat gewassen en gevouwen moet worden. Dit kan uiteraard kleding zijn, maar ook theedoeken/schoonmaakdoeken handdoeken en bijvoorbeeld beddengoed.

Wat als ik niet tevreden ben?

Na 2 maanden is elk abonnement per direct opzegbaar. Je kunt ervoor kiezen om je abonnement te annuleren of de frequentie aan te passen. Uiteraard horen wij het graag zo snel mogelijk mocht je niet tevreden zijn zodat wij de nodige maatregelen kunnen nemen.

Kan ik mijn wasvoorkeuren doorgeven?

Wanneer je een abonnement start mag je zelf je eigen voorkeuren doorgeven. Dit kan bijvoorbeeld de temperatuur zijn maar ook de hoeveelheid wasmiddel/wasverzachter en eventuele bezorgvoorkeuren.

Hoe betaal ik?

Betalingen verlopen via een maandelijkse automatische incasso. Incasso’s worden altijd vantevoren aangekondigd via de maandelijkse factuur die wij per mail versturen.

Betaal ik ook als ik op vakantie ben?

Wanneer je niet aanwezig bent kan je dit van tevoren doorgeven via je FreshFolds account. Pauzeren van een pickup is gratis.

Wat als ik meer/minder was heb dan een waszak?

We begrijpen dat een familie waszak erg groot is. Wanneer je niet zo veel wasgoed hebt raden wij aan een abonnement te kiezen waarbij wij minder vaak langskomen. Mocht een waszak echter niet groot genoeg zijn, dan is het mogelijk meerdere zakken te selecteren.

Ik ben allergisch. Kunnen jullie hier rekening mee houden?

Wij wassen stadaard met 100% ecologisch verantwoord wasmiddel en gebruiken wasverzachter om kleding zacht aan te laten voelen. Mocht je hier allergisch voor zijn kunnen wij wassen zonder wasverzachter of wij kunnen je waszak wassen met je eigen wasmiddel mocht je deze mee willen geven.

Ik wil jullie aanbevelen aan een vriend(in)

Leuk om te horen! Als je ons aanbeveelt aan een vriend(in) ontvang je de volgende pickup gratis en ontvangt je vriend(in) zijn/haar eerste pickup ook gratis.

Marianne

Moeder van 2

“Wat een uitkomst. Met mijn kids was mijn wasmand nooit leeg. Nu eindelijk een lege wasmand en een leeg hoofd. Eindelijk tijd om van de leuke dingen te genieten.”