fbpx

Welkom bij FreshFolds Friends

Welkom bij FreshFolds Friends
1 oktober 2016 FreshFolds

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Beste toekomstige FreshFolds Friends. Leuk dat jullie je hebben aangemeld om te willen wassen voor jullie buren. FreshFolds Friends is een nieuw project dat is gestart door FreshFolds waarbij wij jullie in contact brengen met de mensen in jullie buurt die op zoek zijn naar iemand die kan helpen met de was. Jullie ontvangen hier uiteraard een mooie vergoeding terwijl jullie je buren uit de brand helpen.

Omdat dit nog een nieuw project is kan het uiteraard zijn dat jullie tegen een paar obstakels aanlopen. Ik werk dagelijks aan de website en zal ook dagelijks via het community-center jullie vragen beantwoorden (deze kan je plaatsen onderaan elke post). Gaat iets niet helemaal soepel op de website, laat het mij dan ook zeker weten. Desondanks stromen de eerste bestellingen inmiddels al binnen. Wij zijn inmiddels actief in Amsterdam en voegen dagelijks nieuwe steden/dorpen toe waardoor iedereen voor het einde van de maand op ons platform zal staan.

T/m 3 oktober voeg ik alle advertenties toe op het platform. Wanneer alle advertenties online staan ontvangen jullie meer informatie over het verloop van de eerste bestellingen.

Hebben jullie vragen? Laat het me hieronder weten!

Tot snel,

Gizan

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]