fbpx

wasserij

Horeca Wasserij

Professioneel, betrouwbaar en snel.

OFFERTE AANVRAGEN

wasserette wassalon wasserij

Dé Horeca Wasserij

FreshFolds is dé horeca wasserij van Nederland. Via FreshFolds regelt u een betrouwbare wasservice voor uw hotel, restaurant of cafe. Wij maken gebruik van alleen de beste faciliteiten en garanderen de beste textielreiniging.

Hotellinnen

Voor hotels bieden wij naast een professionele wassevice ook een additionele service voor de linnen.

Verkoop van hotellinnen

U kunt er als hotel voor kiezen om bij FreshFolds de hotellinnen in te kopen. Dit heeft als voordeel dat u bij een toekomstige uitbreiding van het hotel of bij het vernieuwen van de linnen altijd kunt vertrouwen op een snelle levering van de linnen.

Daarnaast heet het inkopen van de hotellinnen als voordeel dat u niet vastzit aan contracten of duurdere huurprijzen.

Verhuur van hotellinnen

U kun er ook voor kiezen om de hotellinnen te huren. Dit zorg er uiteraard voor dat u geen grote investering hoeft te doen. Ook hoeft u nooit bezorgd te zien over ontbrekende of beschadigde items aangezien deze worden vergoed door onze wasserij zelf.

Prijzen

Over het algemeen kunt u als u het voordeligst uit wilt zijn het beste kiezen voor de wasserij service in combinatie met eventueel de inkoop van linnen. Zo voorkomt u extra huurkosten en bent u het voordeligst uit.

Wilt u een exact prijs weten dan kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen en zullen wij de prijzen in detail naar u toesturen.

Bezorggebied

Amsterdam

In Amsterdam zijn bij beschikbaar in alle regio’s. Wij zijn beschikbaar in het centrum, in west, oost en in Amsterdam zuid. Wij zijn daarnaast ook in Amsterdam Zuidoost en Noord te gebruiken.

Overige Steden

Wij zijn momenteel te actief in de volgende steden. Kijk op onze pagina over het bezorggebied voor meer informatie.

  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Den-Haag
  • Groningen
  • Den-Bosch
  • Haarlem